Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

~ gloednieuwe online training ~


Droom je een B&B, hotel, camping of vakantiehuizen op een schitterende plek met veel leuke gasten, met genoeg geld om fijn van te kunnen leven én met vrije tijd voor jezelf?

Maar vraag je je af: "Hoe dan?"

Wij - Hans & Nel - verklappen het op donderdag 20 juni in onze gloednieuwe online training 7 doorbraken die ons gastenverblijf succesvol hebben gemaakt. We nemen je mee terug in ons grote avontuur vol successen én leerlessen.  

In deze GRATIS online training leer je:
  • Welke valkuilen je kunt voorkomen die je een hoop geld en energie besparen als je een B&B-, camping-, hotel- of vakantiehuizendroom wil, waar dan ook ter wereld.
  • Welke 7 stappen ons succes hebben bepaald (die jij kunt 1-op-1 kunt toepassen).
  • Wat de grootste fout is die toekomstige gastenverblijfeigenaren maken.
En na de training ben je gemotiveerd om een volgende stap te zetten in je droom.

Ben jij er donderdag 20 juni om 20.00 uur ook bij?

Warme groet,
Hans & Nel

PS: Heb je nog nooit een online training bijgewoond? Geen probleem! Als je je hebt aangemeld vertellen we je stap voor stap hoe het werkt. En als je vragen hebt, stuur je ons gewoon een mailtje. Oké?

PS: 2: Deze online training zouden we op 13 juni geven. In verband met ziekte hebben we 'm verplaatst naar 20 juni. 
Ontdek samen met ons - Hans en Nel - hoe je jouw B&B, hotel, camping of meerdere vakantiewoningen wél succesvol maakt, zonder de loterij te winnen en zonder te leuren om gasten.

Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het neerzetten van een succesvol gastenbedrijf en bij emigreren. We vertrekken in 2009 - zonder ervaring in de horeca en zonder ooit samengewerkt te hebben - naar de Alpen om met onze peuter en kleuter dé plek voor ontmoeten, inspireren en bergbeleving te realiseren: de Berghut. Ondanks de rollercoaster van beginjaren van ons avontuur slagen we er razend snel in om een onderscheidend en succesvol bedrijf neer te zetten met heel veel blije gasten.

De afgelopen jaren heb je ons voorbij zien komen bij/in o.a. 3FM, radio 2, Editie NL, Telegraaf, BNR, Libelle en Flow Magazine.
powered by WebinarGeek