Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Kan jouw droom een BOOST gebruiken?


In 2012 organiseerden wij - Hans & Nel - in ons gastenverblijf 'de Berghut' het 1e Boost Your Businessweekend voor ondernemers. Een weekend waarin ondernemers in enkele dagen een enorme stap zetten in de ontwikkeling van hun droom of bedrijf. Het was de 1e in een reeks van 5 succesvolle weekenden. Wat een geweldige herinneringen hebben we aan deze Boostweekenden. 

Nu we mensen begeleiden bij een succesvol gastenverblijf, is het geven van die BOOST nog steeds van toepassing. Voor mensen die dromen van een B&B, hotel, camping of vakantiehuizen of mensen die al zo'n gastenverblijf hebben. 

Misschien droom jij ook wel van een droomplek waar je gasten kunt ontvangen - waar dan ook ter wereld - maar:
- word je opgeslokt door werk, gezin en sociaal leven.
- heb je geen idee waar je moet beginnen.
- zie je door de bomen het bos niet.
- houden JA MAREN je tegen.
- wil JIJ wel, maar komt je partner niet in beweging.

Kortom: je droom kan wel een boost gebruiken.

Daarom geven we dinsdagavond 19 maart om 20.00 uur jouw gastenverblijfdroom een BOOST tijdens een GRATIS online workshop:
Boost jouw B&B-droom

Na deze gratis online workshop
  • Bruis je van de energie en ben je gemotiveerd om stappen te zetten voor jouw B&B-, camping-, vakantiewoningen- of hoteldroom.
  • Ken je de 7 eenvoudige vragen om je droom een boost te geven.
  • Heb je een effectief actieplan op 1 A4-tje.
  • Heb je helderheid en overzicht.
  • Weet je precies welke stap je direct na de workshop als eerste gaat zetten.

​We gaven deze online training in 2018 ook een paar keer. Dit waren enkele reacties:
"Ervaringsexperts Hans en Nel hebben mij super gemotiveerd!"
- Karin

"Ik word heel bllj van jullie enthousiasme en energie. En het is erg leuk om de reacties van andere deelnemers te horen."
- Jacob

"Jullie workshop heeft me geholpen om van een grote hobbel verschillende kleinere hobbeltjes te maken."
- Mariëlle

We hebben er onwijs veel zin in. 
Tot 19 maart!

Warme groet,
Hans & Nel

PS: Heb je nog nooit een online training of workshop bijgewoond? In dit blog leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.
Ontdek samen met ons hoe je jouw B&B, hotel, camping of meerdere vakantiewoningen wél succesvol maakt, zonder de loterij te winnen en zonder te leuren om gasten.

Wij - Hans & Nel - weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het neerzetten van een succesvol gastenbedrijf en bij emigreren. We vertrekken in 2009 - zonder ervaring in de horeca en zonder ooit samengewerkt te hebben - naar de Alpen om met onze peuter en kleuter dé plek voor ontmoeten, inspireren en bergbeleving te realiseren: de Berghut. Ondanks de rollercoaster van beginjaren slagen we er razend snel in om een onderscheidend en succesvol bedrijf neer te zetten met heel veel blije gasten.

De afgelopen jaren heb je ons voorbij zien komen bij/in o.a. 3FM, radio 2, Editie NL, Telegraaf, Libelle en Flow Magazine.
powered by WebinarGeek