Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

'Ja maar, wat als...?'


Je droomt van een bijzondere B&B, leuk hotelletje, een relaxte camping of sfeervolle vakantiewoningen. Maar er zijn veel dingen die je tegenhouden.
  • Wat als... je niet genoeg geld hebt om te starten?
  • Wat als… je geen gasten krijgt?
  • Wat als… je het toch niet leuk blijkt te vinden?
  • Wat als… het niet lukt?”
  • Wat als... je partner niet wilt?
  • Of wat als.........................................
Deze en vele andere gedachten staan jou in de weg om je droom te realiseren. Een belangrijke vraag is: hoe kun je die aanpakken en actie ondernemen?

Tijdens de GRATIS online training 'Ja maar, wat als' op woensdagavond 20 april om 20.00 uur leer je:
- Hoe wij rondom de realisatie van onze gastenverblijfdroom vele belemmeringen hebben overwonnen.
- 5 manieren om 'Ja maren' succesvol aan te pakken.
- 1 ding wat  KILLING is om te doen is als je belemmerende overtuigingen hebt. 

​Op de Emigratiebeurs van 2019 heeft Hans deze presentatie 2 keer voor voor een volle zaal gegeven. Kon je er niet bij zijn of wil je 

We hebben er onwijs veel zin in. 
Tot 10 april!

Warme groet,
Hans & Nel

PS: Heb je nog nooit een online training of workshop bijgewoond? In dit blog leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.
Ontdek samen met ons hoe je jouw B&B, hotel, camping of meerdere vakantiewoningen wél succesvol maakt, zonder de loterij te winnen en zonder te leuren om gasten.

Wij - Hans & Nel - weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het neerzetten van een succesvol gastenbedrijf en bij emigreren. We vertrekken in 2009 - zonder ervaring in de horeca en zonder ooit samengewerkt te hebben - naar de Alpen om met onze peuter en kleuter dé plek voor ontmoeten, inspireren en bergbeleving te realiseren: de Berghut. Ondanks de rollercoaster van beginjaren slagen we er razend snel in om een onderscheidend en succesvol bedrijf neer te zetten met heel veel blije gasten.

De afgelopen jaren heb je ons voorbij zien komen bij/in o.a. 3FM, radio 2, Editie NL, Telegraaf, Libelle en Flow Magazine.
powered by WebinarGeek